Notícies

 • CINECLUB GEGANTERS DE TAVERTET 13 de febrer de 2019 CINECLUB GEGANTERS DE TAVERTET
 • SES MAJESTATS ELS REIS D'ORIENT 3 de gener de 2019 ARRIBADA DE SES MAJESTATS ELS REIS MAGS D'ORIENT

  Arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient

  19:00h a davant de la font.

  Veniu a rebre'ls amb fanalets. Un cop arribin els Reis a l'Església, rebran a tots els nens.

 • Festa Mundial del cinema curt '18 18 de desembre de 2018 FESTA MUNDIAL DEL CINEMA CURT '18
 • Manualitats 29 de novembre de 2018 Taller de manualitats de Nadal 2018

  El proper 6 de desembre manualitats de Nadal.

   

 • 31 d'agost de 2018 AGRAÏMENT DE L'AJUNTAMENT

  Malauradament s’han acomplert els pitjors presagis i aquest dijous s’ha trobat el cos sense vida de la Dolors. El nostre més sentit condol a la família.

  Han estat uns dies molt intensos, des de dilluns a la tarda fins a la tarda del dijous, hi ha hagut mil situacions i mil històries que hem pogut anar superant amb l’ajuda i la col·laboració de tots els voluntaris, cossos de seguretat i bombers que en aquests dies s’han acostat a Tavertet.

  És per això que no se’ns pot oblidar la gran tasca i esforç que han dedicat els cossos de seguretat i els bombers en la recerca de la Dolors, moltes gràcies.

  Tampoc podem oblidar i hem de destacar, per sobre de tot, la gran presència de voluntaris, del municipi, de municipis veïns i de tota la comarca que han estat sempre a la nostra disposició i sempre atents a col·laborar, un agraïment cap a ells.

  Finalment, voldríem fer un esment especial a tots els veïns de Tavertet, els quals durant aquests dies han viscut de primera mà tot el que ha anat passant, amb la incertesa de saber que li havia passat a la seva veïna. Malgrat això, cada veí ha col·laborat de la manera que ha pogut i és aquesta col·laboració i aquests vincles que s’han creat que han fet aquests dies més senzills i més portables, moltes gràcies.

   

  Descansa en pau, Dolors.

  Ajuntament de Tavertet 

Darrera actualització: 09.11.2017 | 12:43
Darrera actualització: 09.11.2017 | 12:43