Acampada, Caravanes, Autocaravanes i furgonetes habilitades

PROHIBIDA L'ACAMPADA LLIURE EN TOT EL MUNICIPI DE TAVERTET

Zona habilitada de pagament per l'acampada restringit a entitats i grups (no particulars) amb prèvia autorització de l'Ajuntament. 

Zona habilitada de pagament per l'estacionament temporal (màx. 48h) d'autocaravanes, caravanes i furgonetes habilitades.

Capacitat màxima 8 places. Es deriva l'excés de demanda a zones habilitades dels municipis veïns.

No es permet reservar plaça però és molt recomanable consultar disponibilitat i condicions abans de venir: 608998247

 

A partir del divendres 29 de maig es tornarà a obrir el pàrquing per autocaravanes amb un aforament màxim de 14 vehicles. Amb aquesta mesura es vol minimitzar el risc de contagi i propagació del COVID-19, limitant el nombre de visitants i turistes al poble en les primeres fases de desconfinament gradual.

Els recordem que, com sempre, no es permès reservar plaça i que quan el pàrquing està ple sempre es deriva la demanda als pobles veïns que disposen de la infraestructura adequada. També els recordem que es pot pernoctar un màxim de 2 nits.

Cal tenir en compte que fóra d'aquesta àrea específica, l'estacionament i aparcament d'autocaravanes, càmpers, furgonetes habilitades i tendes està completament prohibit en tot el terme municipal de Tavertet.

Darrera actualització: 23.09.2020 | 10:59
Darrera actualització: 23.09.2020 | 10:59