Associació Amics de Tavertet

L'Associació Amics de Tavertet està formada per una colla d'AMICS, que estimem la cultura, la natura i la convivència humana i que gaudim investigant, trepitjant camins, documentant-nos i recuperant tradicions.

L'Associació Amics de Tavertet inicià les activitats l'any 1967 amb el nom oficial de "Agrupación Tavertet" i el qualificatiu de "El Patronat" amb que hom ho coneixia.

Els objectius fundacionals consistien en el foment de l'atracció turística per afavorir el coneixement de Tavertet, preservar les seves característiques i preocupar-se del seu entorn.

L'entusiasme i activitat dels fundadors fou molt important perquè la seva influència en el poble es fes notar com una aportació cultural ben notable.

Etapes successives continuaren la labor inicial de respecte i conservació del poble, com ho fou l'any 1978 la col·laboració amb l'Ajuntament per dictar unes normes arquitectòniques i la formació d'una Comissió d'Assessorament Artístic per a les noves construccions. Al cap d'uns anys, per causes molt diverses, la seva actuació anà minvant, però l'entitat no va desaparèixer. El març de 1997 una assemblea extraordinària actualitzà les activitats de l'Entitat que prengué la denominació actual, es modificaren els estatuts i es nomenà una junta directiva.

Podeu seguir-nos a: www.amicsdetavertet.org

C/Jaume Balmes ,1 - 08511 Tavertet - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 937447702
Adreça electrònica: info@amicsdetavertet.org
Lloc web: www.amicsdetavertet.org
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 22.02.2023 | 11:59