Projecte Veus Collsacabra

Dimecres, 7 de desembre de 2022 a les 00:00

Més de 70 persones han participat ja a les sessions d'enregistraments

 

Les seves veus i els seus records formaran part dels itineraris sonors que es dedicaran a cada poble: Veus de Rupit i Pruit, Veus de Tavertet, Veus de Sant Martí i Veus de l'Esquirol. El poble de Cantonigròs ja en té de publicats, doncs va ser el lloc on va néixer el projecte uqe a posteriori s'ha estès a la resta del territori del Collsacabra.

Es tracta d'uns arxius sonors que es podran escoltar a través de dispositius digitals, on les veus de les persones participants s'enrecreuen per narrar de manera coral els records que tenen del seu poble durant el segle XX.

Els itineraris sonors es publicaran de manera escalonada al llarg d'aquest hivern. El primer d'ells entra ara en fase d'edició mentre que durant el mes de desembre segueixen els enregistraments als pobles que encara no s'estan editant. Els enregistraments es fan en petits grups de màxim 8 persoens, en parella o individualment i no hi ha càmeres de vídeo, només s'enregistren les veus.

Les persones interessades a participar poden contactar directament amb la Mamen Gallego (telf. 698 794 067), directora i productora del Projecte Veus, per coordinar la trobada.

Darrera actualització: 11.01.2023 | 09:34