Procés participatiu "Què fem amb les antigues escoles?"

Dijous, 23 de gener de 2020 a les 00:00

Inici del pocés participatiu "Què fem amb les antigues escoles?"

El passat dissabte 18 de gener va tenir lloc a l’Ajuntament de Tavertet la sessió informativa del procés participatiu “Què fem, amb les antigues escoles?”. La sessió va servir per donar a conèixer el projecte d’ampliació i millora de l’equipament de les antigues escoles, i iniciarel procés de consulta i debat que es durà a terme fins el 21 de març.

La sessió va comptar amb la intervenció de l’Alcalde de Tavertet, Albert Prado, i d’Anna Garcia, tècnica del Servei d’Agenda 2030 i Participació de la Diputació de Barcelona, institució que dona suport al procés participatiu. Després d’una breu exposició del procés per part de l’equip dinamitzador, els 31 participants a la sessió van desplaçar-se fins a l’edifici de les antigues escoles per fer un reconeixement in situ de l’estat actual de l’edifici. Durant tota la sessió les persones assistents van tenir ocasió de formular aclariments i propostes sobre el procés participatiu.

Podeu seguir participant en aquest procés responent al qüestionari ciutadà, i assistint al taller de debat previst per dissabte 21 de març, pel matí.

Més informació: http://www.tavertet.cat/ajuntament/participacio-ciutadana/

Arxiu de presentació de la sessió: (adjuntar arxiu)

Darrera actualització: 24.01.2020 | 14:46