Comunicat coronavirus

Divendres, 13 de març de 2020 a les 00:00

ES SUSPENEN LES ACTIVITATS ORGANTIZADES PER L’AJUNTAMENT I ES TANQUEN ELS EQUIPAMENTS MUNICIPALS DES D’AVUI, DURANT LES DUES PROPERES SETMANES

Davant la situació provocada pel Co Vid-19, i tenint present les indicacions donades des dels diversos departaments de la Generalat de Catalunya i de l’ Estat, l’Ajuntament de Tavertet pren tot un seguit de mesures que seran d’aplicació a partir de divendres 13 de març de 2020. Les mesures es prenen per evitar aglomeracions i trobades d’un nombre elevat de persones tant en espais oberts com tancats.

Les mesures són aplicables per les properes dues setmanes, fins el dijous dia 27 de març, període que pot ser prorrogat en funció de l’evolució dels contagies del coronavirus.

Aquesta informació i mesures poden ser actualitzades tan bon punt aparegui nous comunicats oficials.

SALA POLIVALENT

Es procedeix al tancament de l’equipament municipal i en conseqüència a l’anul·lació de les activitats que hi havia programades.

 

OFICINA DE TURISME

Es Procedeix al seu tancament i en conseqüència les possibles consultes i informació es faran mitjançant la pàgina web municipal i correu electrònic

 

INSTAL·LACIÓ DE LA PISTA ESPORTIVA MUNICIPAL

Es procedeix al tancament de l’equipament municipal i en conseqüència a l’anul·lació de qualsevol activitat.

 

ESPAI DE LA ZONA D’AUTOCARAVANES

Es procedeix al tancament de l’equipament municipal i en conseqüència no es podrà fer ús de la mateixa i no s’hi podrà aparcar.

 

CONSULTORI

Es procedeix al tancament de l’equipament municipal i en conseqüència a l’anul·lació de qualsevol activitat.

 

ALTRES ACTIVITATS

Des de l’Ajuntament de Tavertet per evitar concentracions de persones i evitar desplaçaments es suspenen les xerrades, activitats i reunions.

Instem a tothom que en la mesura que sigui possible, s’extremin les mesures preventives.

Demanem als veïns i veïnes, comprensió, responsabilitats i col·laboració davant aquestes mesures, i que es limiti tota l’activitat possible.

Davant de qualsevol dubte, podeu trucar al telèfon de Salut respon 061 i que la web del Departament de Salut és on trobareu la informació oficial i actualitzada següent:

http://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov/

 

Les oficines municipals estaran obertes en horari d’atenció al públic habitual, recomanant que qualsevol consulta o tramitació es faci mitjançant la pàgina web municipal i/o correu electrònic.

 

Darrera actualització: 13.03.2020 | 14:21