Arrenquen els grups de treball per concretar els projectes de futur del Collsacabra

Dimarts, 7 de febrer de 2023

Continuació del procés participatiu “CollsacabraFutur” .

El procés participatiu “CollsacabraFutur” arriba a una nova fase, ara per concretar les propostes sorgides durant el procés participatiu de 2022 que va plasmar-se en el decàleg per al futur del Collsacabra, i que va comptar amb la participació de més de 300 persones.

Tornen els debats sobre el futur del Collsacabra. Del 14 de febrer al 2 de març es duran a terme 6 trobades per concretar els projectes tractor proposats de forma participativa durant el procés participatiu CollsacabraFutur de la primavera de 2022. En aquestes trobades, persones i entitats del territori treballaran plegades per abordar temes com l’habitatge, la cultura, l’accessibilitat i els serveis, l’autosuficiència, la promoció econòmica i la custòdia del territori. Les reunions es faran en línia o presencialment a les poblacions del Collsacabra. El que surti d’aquestes trobades s’incorporarà al nou Pla Estratègic del Collsacabra impulsat pels ajuntaments de l’Esquirol, Tavertet i Rupit i Pruit.

Les dates i llocs de les reunions dels grups de treball són:

  • GT Ens quedem al Collsacabra: dimarts 14 de febrer, 19-20:30, en línia.
  • GT La cultura és vida: dimecres 15 de febrer, 12-13:30h, L’Esquirol.
  • GT Pobles més amables i accessibles: dimecres 15 de febrer, 17-19h, Cantonigròs.
  • GT Collsacabra autosuficient: dimecres 22 de febrer, 19-20:30h, en línia.
  • GT Custodiem el Collsacabra: dimecres 1 de març, 18-20h, Tavertet.
  • GT Collsacabra Activa: dijous 2 de març, 18-20h, Rupit.

 

Us convidem a participar en els grups de treball que sentiu que us afecten i on podeu aportar. Consulteu més informació a la Plataforma Participa 311 del Collsacabra.

Darrera actualització: 7.02.2023 | 14:01