Acampada, Caravanes, Autocaravanes i furgonetes habilitades

PROHIBIDA L'ACAMPADA LLIURE EN TOT EL MUNICIPI DE TAVERTET

Zona habilitada de pagament per l'acampada restringit a entitats i grups (no particulars) amb prèvia autorització de l'Ajuntament. 

Zona habilitada de pagament per l'estacionament temporal (màx. 48h) d'autocaravanes, caravanes i furgonetes habilitades.

Capacitat màxima 8 places. Es deriva l'excés de demanda a zones habilitades dels municipis veïns.

No es permet reservar plaça però és molt recomanable consultar disponibilitat i condicions abans de venir: 608998247

 

A partir del divendres 29 de maig es tornarà a obrir el pàrquing per autocaravanes amb un aforament màxim de 14 vehicles. Amb aquesta mesura es vol minimitzar el risc de contagi i propagació del COVID-19, limitant el nombre de visitants i turistes al poble en les primeres fases de desconfinament gradual.

Els recordem que, com sempre, no es permès reservar plaça i que quan el pàrquing està ple sempre es deriva la demanda als pobles veïns que disposen de la infraestructura adequada. També els recordem que no es pot pernoctar un màxim de 2 nits.

Cal tenir en compte que fóra d'aquesta àrea específica, l'estacionament i aparcament d'autocaravanes, càmpers, furgonetes habilitades i tendes està completament prohibit en tot el terme municipal de Tavertet.

Darrera actualització: 15.07.2020 | 12:47
Darrera actualització: 15.07.2020 | 12:47